Kantoorgebouwen

Spanbo bouwde doorheen meer dan 50 jaar een absolute expertise op in het ontwerpen en bouwen van kantoorgebouwen. Kantoren vergen een specifieke aanpak die moet beantwoorden aan alle eisen van de klant. Spanbo spitst zich jaren terug al toe op de bouw van kantoren.

Van bij de start kan u bij Spanbo terecht voor expertise omtrent de bouw van een kantoorgebouw. Als gespecialiseerde aannemer staan we u als klant, mede-aannemer, architect of andere derde partij bij doorheen het volledige project. Uiteraard houden we rekening met elke aspect voor een kantoorproject: denk maar aan pro-actieve medewerking, budgetmonitoring en opvolgen van elke gemaakte afspraak.

We communiceren helder en met kennis van zaken. Daar staan elk van onze medewerkers/experts garant voor.

Enkel tevreden klanten gingen u al voor.
Dit zijn kantoorgebouwen die we reeds realiseerden:

“Wij waren op zoek naar een goede partner die industriële houtbouw kon combineren met CLT houtbouw, dit voor onze nieuwe burelen en magazijn bij de boomkwekerij. Op basis van een eerste gesprek heeft SPANBO een concreet ontwerp en voorstel opgemaakt. Na het geslaagde voortraject is de uitvoering heel vlot verlopen, met goede afspraken en werfopvolging. Voor ons is SPANBO een regionale partner, zodat de ecologische voetafdruk beperkt was in de bouwfase.”

Interesse om samen de eerste steen te leggen voor uw kantoorproject?