Spanbo Industriebouw

Showroom met opslagruimte langs E40

Spanbo Industriebouw

Productieruimte met veel licht

Spanbo Industriebouw

Kantoorrenovatie in hout

Industriebouw in hout, beton en staal

Spanbo is al meer dan 60 jaar een toonaangevende naam in de industriebouw. Wij berekenen, tekenen en bouwen industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen. U kan bij ons terecht voor elk mogelijk industrieel gebouw, en dit in hout, staal en beton. Onze bedrijfsnaam Spanbo verklapt al enigszins een deel van onze geschiedenis en voorliefde voor hout. Spanbo staat voor Spanten Bouw.

 

In samenspraak met ons studie- en ontwerpbureau werken architecten, bouwheren, studiebureau's en bouwpromotoren sterke totaalprojecten uit. Bij Spanbo bent u verzekerd van een uitgebreide technische knowhow gekoppeld aan de jarenlange ervaring van een gepassioneerd team. Zowel voor de bouw van nieuwe industriële gebouwen als voor de renovatie van bedrijfspanden.

Waarom je op Spanbo kan bouwen

  1. De beste ingenieurs en vakmannen
  2. Pro-actief meedenken met klanten
  3. Oog voor elk mogelijk detail
  4. Nauwe samenwerkingen met trouwe partners
CLOSE

Download onze folder

Wat andere klanten over Spanbo vertellen

“Wij waren op zoek naar een goede partner die industriële houtbouw kon combineren met CLT houtbouw, dit voor onze nieuwe burelen en magazijn bij de boomkwekerij. Op basis van een eerste gesprek heeft SPANBO een concreet ontwerp en voorstel opgemaakt. Na het geslaagde voortraject is de uitvoering heel vlot verlopen, met goede afspraken en werfopvolging. Voor ons is SPANBO een regionale partner, zodat de ecologische voetafdruk beperkt was in de bouwfase.”