Magazijnen

In de logistieke sector is een goede aanpak van doorslaggevend belang. Omdat we de noden van de logistieke sector perfect kennen en aanvoelen, spelen we bij Spanbo dan ook naadloos in op elke vraag waaraan een logistiek gebouw moet voldoen. Wij bouwen logistieke gebouwen op maat van uw bedrijf.

Als expert in de industriebouw, waaronder de logistieke gebouwen, vormen we een ideaal partnership met uw bedrijf. We staan u van bij de start van uw bouwproject bij met onze kennis en knowhow. Samen met onze ervaren ingenieurs bouwen we uw logistiek gebouw met de beste materialen.

We houden rekening met alle facetten: een goede toegankelijkheid en een optimale benutting van de ruimte.

“Wij waren op zoek naar een goede partner die industriële houtbouw kon combineren met CLT houtbouw, dit voor onze nieuwe burelen en magazijn bij de boomkwekerij. Op basis van een eerste gesprek heeft SPANBO een concreet ontwerp en voorstel opgemaakt. Na het geslaagde voortraject is de uitvoering heel vlot verlopen, met goede afspraken en werfopvolging. Voor ons is SPANBO een regionale partner, zodat de ecologische voetafdruk beperkt was in de bouwfase.”

Een magazijn, distributiecentrum of ander logistiek gebouw volgens jouw wensen?