Retail

Bij winkelbouw en het bouwen van retailgebouwen in het algemeen, zijn de looks van groot belang. Een duidelijk uithangbord voor uw bedrijf en logo. Maar uiteraard telt ook het interieur. Samen met u gaan onze experts bekijken hoe we uw winkelpand het efficiënts kunnen bouwen onder andere met het oog op de winkelinrichting.

De letterlijke huisstijl van uw bedrijf is dus van cruciaal belang. Onze ervaren medewerkers staan in nauw contact met u, de eindklant. Op die manier vertalen we uw wensen en noden naadloos tot een praktisch winkelpand. En we beseffen zeer goed dat “time is money”, daarom werken we efficiënt en precies om u zo goed mogelijk te dienen.

 

U kan al tientallen jaren een beroep doen op Spanbo voor de bouw van elk winkelpand, retailgebouw of ander commercieel gebouw.

Als expert in de industriebouw weten we waarover we spreken.

Enkel tevreden klanten gingen u al voor.
Dit zijn winkelpanden die we reeds realiseerden:

“Wij waren op zoek naar een goede partner die industriële houtbouw kon combineren met CLT houtbouw, dit voor onze nieuwe burelen en magazijn bij de boomkwekerij. Op basis van een eerste gesprek heeft SPANBO een concreet ontwerp en voorstel opgemaakt. Na het geslaagde voortraject is de uitvoering heel vlot verlopen, met goede afspraken en werfopvolging. Voor ons is SPANBO een regionale partner, zodat de ecologische voetafdruk beperkt was in de bouwfase.”

Droom jij al van een nieuw winkelpand met moderne voorzieningen?