Showroom met opslagruimte langs E40

Oppervlakte: 2.400 m²

Categorie: Bedrijfsgebouwen

Locatie: Oostende

 

Een locatie waar dagelijks vele duizenden pendelaars en automobilisten passeren verdient een gebouw die in het oog springt. Het kantoorgebouw, annex showroom en opslagruimte van Gesco doet dat. Met dank aan de opvallende uitspringende kubus in glas.

Kantoorgebouw met uitstraling

Een langwerpig volume dat je begeleidt langs de snelweg E40 nabij Oostende. Dat is het hoofdkantoor van Gesco, verdeler van industriële reiningsmachines. Hoewel het gebouw al meerdere jaren te bewonderen is, toont het nog steeds zijn stijlvolle uitstraling op een hedendaagse manier. Daar is de glazen kubus niet vreemd aan.

Van fundament tot oplevering

Spanbo nam de volledige bouw van het industriële gebouw voor zijn rekening. Dat omvat zowel een kantoorgedeelte, een uitnodigende en zichtbare showroom voor professionele bezoekers, als een ruim magazijn. De totale site is goed voor zowat 2.400 vierkante meter.

Staalstructuur met houten spanten

De constructie bestaat uit een staalstructuur met de nodige kolommen en een overspanning met houten spanten. Celbeton doet dienst als gevelbekleding. Het opvallend, uitspringende accent in glas zweeft als het ware op en over het gebouw.

We hebben nog plaats voor uw project!