Nieuw magazijn in 3 maanden

Oppervlakte: 1.250 m²

Categorie: Magazijnen

Locatie: Moorslede

 

Beter een goede buur dan een verre vriend. Op een boogscheut van de kantoren van Spanbo investeerde transportbedrijf De Duytsche in een nieuw magazijn, inclusief de nodige koelruimte voor overslag. De Duytsche is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in geconditioneerd transport voor voeding in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Logistiek gebouw in 90 dagen

Een nieuwe logistieke uitvalsbasis. En snel. Dat was de opdracht die Spanbo kreeg van transportfirma De Duytsche. Zo gezegd, zo gedaan. In zowat 3 maanden tijd bouwde Spanbo het nieuwe hoofdkwartier met alle logistieke faciliteiten. Inclusief de nodige laadkaaien en koelcellen voor overslagcapaciteit.

Magazijn met kantoor

Het nieuwe, gekoelde magazijn meet 25 op 50 meter. Het ingebouwde kantoorgedeelte wordt geaccentueerd door Silex-betonpanelen. Het bedrijfsgebouw is opgebouwd uit een stalen gevelbekleding – sandwichpanelen met verborgen bevestiging om precies te zijn – met houten spanten.

Nauwe samenwerking met de architect

De snelheid van uitvoering was bepaald indrukwekkend. In zowat 3 maanden was de volledige site opgeleverd. Inclusief de oprit, grote buitenzone en parkeerruimte met grote draaicirkel in polybeton. Het nieuwe logistieke magazijn was het eerste gebouw op het nieuwe bedrijventerrein in Moorslede. Voor de snelle uitvoering werkte Spanbo samen met architect Wim Vanacker.

We hebben nog plaats voor uw project!