Snelle montage opslagplaats

Oppervlakte: 9.600 m²

Categorie: Magazijnen

Locatie: Oostende

 

Een indrukwekkende opslagloods voor hout. Voor houtimporteur Lemahieu plaatste Spanbo een open magazijn van 9.600 vierkante meter. In totaal zorgen 21 beuken en overspanningen tot 31 meter voor een open geheel waar het hout kan drogen, beschermd tegen weer en wind.

Open magazijn in hout en beton

Licht, snel te monteren en bestand tegen onguur weer. Voor het nieuwe open magazijn van houtimporteur Lemahieu in Oostende koos Spanbo voor een structuur met betonnen kolommen, houten spanten van maar liefst 31 meter lang en verschillende zadeldak-vormen.

Verstevigde verbinding tussen spanten en dak

Het onderliggende hout in de open ruimte wordt beschermd door enkelvoudige stalen dakplaten met meerdere geïntegreerde lichtstraten. Voor de verbinding tussen dak en structuur werd rekening gehouden met de strengste eisen en een verstevigde connectie. Inclusief de nodige waterafvoer.

Snelle installatie

Voor een snelle bouw – en om de buren en de bedrijfssite zo weinig mogelijk te belasten – werd de open loods afgewerkt met een geventileerde houten buitenwand. De volledige wanden in lariks werden gemonteerd bij Spanbo voor een snelle installatie ter plaatse.

We hebben nog plaats voor uw project!