Kantoorrenovatie in hout

Oppervlakte: 800 m2

Categorie: Kantoorgebouwen

Locatie: Gent

 

Hoe ziet het hoofdkantoor van een houthandelaar eruit? Het antwoord ligt voor de hand: hedendaags en met heel veel houten accenten. Voor Lemahieu zorgde Spanbo voor een complete gevelrenovatie en een uitbreiding van de kantoorgebouwen.

Energiezuinige renovatie

Om het gebouw klaar te maken voor de nieuwste isolatienormen en eisen rond energiezuinigheid, werd de gevel volledig uitgewerkt in sandwichpanelen. Die voegen stevigheid en isolatie toe aan het geheel. De gevelbekleding zelf bestaat rond om rond uit houten structuren, aangeleverd door Lemahieu, geplaatst door Spanbo.

Schrijnwerkerij ter plaatse

Voor de afwerking van de raamopeningen koos Spanbo voor Trespa-panelen. Net als voor de overhangende inkomhal. Het project werd volledig op maat uitgevoerd. En net omwille van al dat maatwerk werd alle schrijnwerk ter plaatse opgemeten en klaargemaakt. Idem trouwens voor de toegangsbrug. Over het water zorgde Spanbo voor een idyllische manier om het bedrijf te bereiken.

Zonder hinder

Een goede communicatie en oog voor detail in de uitvoering maken dit een geslaagde make-over van het kantoor. Bovendien zonder invloed op de werking van het bedrijf. Tijdens de werken bleven de bestaande kantoren volledig operationeel.

We hebben nog plaats voor uw project!